Voith Hydro AS

I over 150 år har Voith vært en viktig aktør innen energi, olje & gass, papir, råmaterialer & transport. Lokalisert i mer enn 60 land, med 19 500 ansatte og en årlig omsetning på rundt 4,2 milliarder euro, er Voith et av de største familieeide selskapene i Europa. Divisjon Voith Hydro er en verdensomspennende tilbyder innen vannkraft, og i Norge er Voith Hydro AS totalleverandør av nye vannkraftanlegg, kontrollanlegg til kraftverk, samt moderniseringer av turbiner og generatorer, herunder også service. Selskapet har sterke fagmiljøer i Oslo og Trondheim med 90 ansatte og en omsetning på 340 MNOK, og utgjør VH Nordic sammen med vårt datterselskap i Fredrikstad og Voith Hydro i Sverige.

Er du mekaniker og vil inn i en fremtidsrettet, grønn bransje?

Vi er på jakt etter en reiselysten basmontør/mekaniker.


Voith Hydro AS ønsker å styrke avdelingen for mekanisk montasje, og søker basmontør/montør til våre prosjekter på vannkraftanlegg over hele landet.

Hovedoppgavene vil være:

  • montasjeledelse
  • montasje av utstyr
  • rehabilitering med mer

Oppgavene vil kunne variere i forhold til din kompetanse og erfaring.

Det er store muligheter for personlig utvikling.

Vi søker kandidater med:

  • fagbrev
  • gjerne erfaring fra montasjeledelse og erfaring fra vannkraftutstyr

Det viktigste er allikevel en mekanisk interesse og forståelse. Arbeidsoppgavene vil være svært selvstendige og tverrfaglige i et høyt kvalifisert arbeidsmiljø.

Stillingen innebærer utstrakt reisevirksomhet.

Vi har konkurransedyktig lønn og gode ordninger for pensjon og forsikring, også når det gjelder rask tilgang til helsetjenester.

Kontakt Ivar Arne Akselsen på mobil nr. 959 00 244 for spørsmål om stillingen.