Volmax AS Hamar

Lastebilmekaniker

"Vi er ledende fordi vi gjør kundene mest lønnsomme"

Vi er fortiden i gang med forskjellige endrings- og forbedringsprosesser for å styrke vår posisjon i regionen, og søker derav flere dyktige mekanikere. Vi er også i planleggingsfasen med nytt serviceanlegg på Hamar.

Som mekaniker hos oss blir du en del av et proaktivt team i endring for fremtiden. Volmax AS jobber etter LEAN/ Kontinuerlig forbedringstanken som et ledd i å være fremst i bransjen.

Anlegget består av ca 40 ansatte og har meget lav turnover.

Vi er opptatt av å ha de beste på laget, og følger kontinuerlig opplæringsprogram i takt med utviklingen. Kunnskapsdeling, kommunikasjon og samarbeid tror vi er viktig for å være på topp.

Dine arbeidsoppgaver vil være feilsøking, diagnostisering, service, reparasjon av Volvo & Renault lastebiler/buss og utarbeide beskrivelser av utført jobb.

Du har fagbrev, solid erfaring som mekaniker for tunge kjøretøy og meget god systemforståelse. Kunnskap om buss, kjøleaggregat og hengere er en fordel, da vi øker fokus på det segmentet. Særskilt lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende fagbrev.

Vi har skiftordning.

 

Vi ser etter deg som skaper god dialog med våre kunder, er en god lagspiller, kan være selvstendig, kvalitetsbevisst og presis. Vi ønsker en på laget som bidrar til at vi holder våre løfter og verdier.

Våre løfter:

Service: Vi skal være der når kunden trenger oss. 

Effektivitet: Vi øker kundens verdiskapning ved å arbeide smartere i alt vi gjør. 

Kvalitet: Vi gjør det riktig første gang. 

Trivsel: Det er gøy og trygt i Volmax.

 

Våre verdier:

Empatiske: Vi setter oss inn i kundens situasjon og gjør det vi kan for å hjelpe.

Samspillende: Vi er bevisste på vårt ansvar i alle situasjoner og får de beste resultatene gjennom samspill.

Heltemodige: Vi trosser alle elementer og utfordringer hvis situasjonen krever det.

Trivelige: Vi sørger for at andre trives i vårt selskap.

 

Er du den mekanikeren vi ser etter, og har lyst til å bidra på vårt lag?

Om arbeidsgiveren

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo lastebiler og Renault vare- og lastebiler over 3,5t. Konsernet disponerer til sammen 9 anlegg i fylkene Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold og Hedmark. Volmax AS har ca. 250 medarbeidere og omsetter for over 1 mrd. Felles administrasjon er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.