Volmax AS Råde

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo lastebiler og Renault vare- og lastebiler over 3,5t. Konsernet disponerer til sammen 9 anlegg i fylkene Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold og Hedmark. Volmax AS har ca 250 medarbeidere og omsetter for over 1 mrd. Felles administrasjon er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune.

Lastebilmekaniker og nybilklargjører

"Vi er ledende fordi vi gjør kundene mest lønnsomme"

Vi er for tiden i gang med forskjellige endrings- og forbedringsprosesser for å styrke vår posisjon i regionen, og søker derav flere mekanikere, tunge kjøretøy og nybilklargjører.

Som mekaniker hos oss blir du en del av et proaktivt team i endring for fremtiden. Volmax jobber etter LEAN-Kontinuerlig forbedringstanken.

Anlegget består av ca 40 ansatte og har meget lav turnover.

Vi er opptatt av å ha de beste på laget og følger kontinuerlig opplæringsprogram i takt med utviklingen. Kunnskapsdeling, kommunikasjon og samarbeid tror vi er viktig for å være på topp.

Dine arbeidsoppgaver vil være feilsøking, diagnostisering, service, reparasjon av Volvo & Renault lastebiler/buss og utarbeide beskrivelser av utført jobb.

Du har fagbrev, solid erfaring som mekaniker for tunge kjøretøy og meget god systemforståelse. Kunnskap om buss, kjøleaggregat og hengere er en fordel, da vi
øker fokus på det segmentet.

Vi har skiftordning.

NB! For stillingen som nybilklargjører er vi ute etter en kollega med gode evner til å se løsninger på hvordan vi tilpasser bilen etter kundens ønsker. 
Dette kan være innenfor det elektriske, hydraulikk, men også mekaniske løsninger og montering av øvrige ekstrautstyr. "Kreativ og nøyaktig" 

Vi ser etter deg som skaper god dialog med våre kunder, en god lagspiller, kan være selvstendig, kvalitetsbevisst og presis. Vi ønsker en på laget som bidrar til at vi holder våre løfter og verdier.

Våre løfter:

  • Service: Vi skal være der når kunden trenger oss. 
  • Effektivitet: Vi øker kundens verdiskapning ved å arbeide smartere i alt vi gjør. 
  • Kvalitet: Vi gjør det riktig første gang.
  • Trivsel: Det er gøy og trygt i Volmax. 

 

Våre verdier:

  • Empatiske: Vi setter oss inn i kundens situasjon og gjør det vi kan for å hjelpe.
  • Samspillende: Vi er bevisste på vårt ansvar i alle situasjoner og får de beste resultatene gjennom samspill.
  • Heltemodige: Vi trosser alle elementer og utfordringer hvis situasjonen krever det.
  • Trivelige: Vi sørger for at andre trives i vårt selskap.

Er du den vi ser etter, og har lyst til å bidra på vårt lag?
Vi ønsker at du sender din CV og søknad til Servicemarkedssjef Espen Gundersen

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.