Xsystems

Xsystems – et selskap med store ambisjoner

Et selskap, med store ambisjoner og god markedsandel i hele Norden.

Vi er et innovativt selskap, som selger produkter og veiledning innen trivsel på arbeidsplassen som er understøttet av vår gode faglige kompetanse. Vi er et fremoverlent selskap, som tørr å være innovative i våre løsninger. Derfor er vi en sterk konkurrent på markedet innen ergonomi og trivsel på arbeidsplassen. Det er ikke nødvendig med en ergonomisk bakgrunn, da vi løpende har kurs og utdannelse når det blir tilført nye produkter. 

Salgskonsulent til Vestfold

Vi skal utvide vår salgsavdeling og leter etter deg med godt pågangsmot som er ambisiøs og motiveres av resultater. En person som ønsker å bli en del av et sterkt team av salgskonsulenter.

Vi er et innovativt selskap, som selger produkter og veiledning innen trivsel på arbeidsplassen som er understøttet av vår gode faglige kompetanse. Vi er et fremover lent selskap, som tørr å være innovative i våre løsninger, derfor er vi en sterk konkurrent på markedet innen ergonomi og trivsel på arbeidsplassen. Det er ikke nødvendigt med en ergonomisk bakgrunn, da vi løpende har kursus og uddannelse når det bliver tilført nye produkter. 

Dine daglige oppgaver vil bestå i å pleie våre eksisterende kunder, men i stor grad være med til å skape nye muligheter og nettverk innenfor det offentlige og spesielt private markedet. Vi søker en selvstændig person som er selvkjørende og motiveres av den daglige kontakt med kunderne.  Som konsulent hos X Systemet er du selv ansvarlig for ditt eget distrikt. Dette gir en motiverende og fleksibel hverdag.  

I samarbeid med booking-avdeling vil du booke og utføre kundebesøk til beslutningstagere i bedrifter og offentlige sektor, for salg av Xsystems sine tjenester og produkter.

Ditt Område vil være Grenland, Larvik, Sandefjord og Tønsberg. 

Du vil bli målt på salgsresultater og ukentlig fulgt opp av leder.

Det vil være daglig sparring med kollegaer fra hele Norden. Vi har et sterkt team med bred kompetanse og lang erfaring innen salg, hvilket gør at vi sammen jobber mot et felles mål om å utvikle virksomheten. 

 Ønsket Kvalifikasjoner:

  • Førerkort og bil.
  • Salgserfaring 
  • Utdanning fra høyskole eller høyere utdanning – Kompetanse kan gjøre opp for dette.

Vi tilbyr:

  • Kjøregodtgjørelse ved benyttelse av egen bil.
  • Konkurranse dyktig lønn
  • Hyggelig arbeidsmiljø
  • Sykeforsikring
  • Pensjonsordning

Area Manager & HR Coordinator
Christian Gyldenøhr
+47 46927601
gyldenohr@xsystems.no

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.