Bauda AS

Bauda AS ble etablert i 1959 og eier i dag 19 Toyota-forhandlere og 4 Lexus-forhandlere sentralt på Østlandet samt Sørlandet. Forhandlerne er fordelt på syv selskaper: Toyota Asker og Bærum AS, Toyota Buskerud AS, Toyota Hønefoss AS, Toyota Oslo AS, Toyota Romerike AS, Toyota Sør AS og Toyota Østfold AS.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon «Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder». Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker. Bauda-forhandlerne står i dag for 40 % av det totale Toyota-salget og i overkant av 40 % av det totale Lexus-salget i Norge. I 2020 omsatte konsernet for ca. 4 000 millioner kroner og solgte over 15 500 biler, og har 784 dedikerte medarbeidere.
Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det

Bauda AS eies av Baumann-familien med 60 % og Toyota Motor Europe med 40%.

Er du god på grafisk design og digital markedsføring? Ta del i suksesshistorien med oss i Toyota-familien

Er du på jakt etter en spennende og utfordrende jobb sammen med dedikerte og dyktige kollegaer som ser frem til å ønske deg velkommen som ny medarbeider?

Hos oss blir du en del av et trivelig arbeidsmiljø preget av solid fagkompetanse og gode arbeidsforhold. Du vil få muligheten til å arbeide i et veletablert selskap med en lang historie og den velkjente merkevarer Toyota.

Vår visjon er å ha Norges mest fornøyde bilkunder, og derfor legger vi stor vekt på din personlige og faglige utvikling. Du vil få tilgang til videreutdanning fra Toyota samt tilgang på opplæringsplattform fra konsernet. Sammen med oss vil du være en del av et offensivt og fremtidsrettet miljø innen bilbransjen.

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. Som vår nye markedskonsulent blir du en del av markedsavdelingen som består av 5 medarbeidere, mens hele Bauda AS er ca. 30 medarbeidere.

Hvorfor bli en del av markedsavdelingen i Bauda AS:

Vi legger stor vekt på et positivt arbeidsmiljø og et sterkt fellesskap. Hos oss får du ikke bare muligheten til å jobbe med et av verdens ledende bilmerker, men også sjansen til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Vi verdsetter hver enkelt medarbeider og tror på å skape et arbeidsmiljø som inspirerer til samarbeid, innovasjon og suksess.

 • Kontinuerlig forbedring: Vi legger stor vekt på kontinuerlig forbedring av prosesser og produkter. Dette gir medarbeiderne våre muligheten til å være involvert i utfordrende prosjekter og stadig forbedre sin kompetanse.
 • Respekt for mennesker: Hos oss vektlegger verdien av respekt for hver enkelt medarbeider. Dette bidrar til et positivt arbeidsmiljø og en bedriftskultur som oppmuntrer til samarbeid og deltakelse.
 • Jobbsikkerhet: Vi har en historie med stabilitet og jobbsikkerhet – vi er en del av et større konsern som Norges største Toyota og Lexus forhandler og har historie som strekker seg tilbake første import av Toyota til Norge.
 • Opplæring og utvikling: Vi investerer i opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Gjennom Toyotas opplæringsprogrammer og relevante kurs gjennom Videocation.
 • Bærekraft og samfunnsansvar: Toyota har vist engasjement for bærekraft og samfunnsansvar og sammen med konsernet setter vi bærekraft og mangfold på tapetet.

Bauda er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn. Bli en del av Bauda, hvor dine ferdigheter blir verdsatt, og hvor vi sammen streber etter å levere den beste opplevelsen for våre kunder og medarbeidere.

Blant arbeidsoppgavene i stillingen er:

 • Produksjon av grafiskmateriell, herunder annonsene våre
 • Digital markedsføring
 • Oppdatering/drift av nettsider og sosiale medier
 • Tett samarbeid med våre partnere
 • Operasjonell forbedring av organisering og forretningsprosesser i tråd med endringer i kundens kjøpemønster
 • Utsendelser av direkte markedsføring

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som:

 • Har god erfaring med Adobe Creative Cloud
 • Har relevant erfaring eller utdanning
 • God kjennskap til Officeakken

Vi tror du er god på kommunikasjon, at du har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig.  Du liker å holde deg oppdatert på trender og utviklingen innen fagfeltet.

For å lykkes i rollen som markedskonsulent er du initiativrik, strukturert og nøyaktig. Du trives med en hektisk hverdag som består av varierte oppgaver og du motiveres av å jobbe i et selskap med fokus på endring og forbedring. Siden rollen samarbeider tett med flere parter er det viktig at du er serviceorientert, god til å skape relasjoner og er god med mennesker.