Om oss

Jobbsys.no AS er en spesialistleverandør innen medierådgivning, stilling ledig annonsering og digitale rekrutteringsverktøy.

Jobbdirekte.no er i dag en av Norges største jobbportaler og en effektiv rekrutteringskanal for både jobbsøkere og arbeidsgivere. Jobbdirekte.no er en rendyrket jobbportal og en av Europas mest avanserte online skytjenester (SaaS - sofware as a service) for jobb og rekrutteringsarbeid. Løsningen har høy brukervennlighet og gir en detaljert oversikt over hele annonserings- og rekrutteringsprosessen.

Gjennom å benytte deg av våre produkter vil du frigjøre betydelig med tid og ressurser til den viktigste rekrutteringsoppgaven, ansettelsesbeslutningen. Vi forenkler administrasjonsprosessen, samler alt i en faktura og gir deg et online arbeidsverktøy som gir full oversikt over alle personkandidater, dokumenter og markedsaktiviteter via Internett.

Våre medierådgivere kan også guide deg gjennom de utfordringene det nye digitale landskapet gir. Vi kombinerer både jobbportaler, søkemotorer (Google), sosiale medier (LinkedIn,Facebook, Twitter) og nettaviser i kraftfulle digitale rekrutteringspakker.  

Achilles qualified