Om oss

Jobbdirekte.no er i dag en av Norges største jobbportaler og en effektiv rekrutteringskanal for både jobbsøkere og arbeidsgivere. 

Jobbdirekte.no er en rendyrket jobbportal og et søkeprodukt som er spisset for en direkte dialog mellom aktive jobbsøkere og norske arbeidsgivere. Portalen har høy brukervennlighet og et responsivt design som gjør at du kan benytte både PC, nettbrett og mobil.

Nye jobbdirekte.no er et spennende samarbeidsprosjekt der flere medieaktører og partnere i det norske markedet nå skal bidra med stillingsannonser og brukertrafikk. I tillegg skal det utvikles nye spennende jobbprodukter basert på et stort historisk databasegrunnlag. Bla. sitter søsterselskapet, business søkeportalen Purehelp.no AS, på over 20 års detaljert informasjon om alle norske arbeidsgivere og deres økonomiske og juridiske utvikling.

Målet er at nye jobbdirekte.no skal være mobil- og kartorientert, ha mye arbeidsgiverdata, arbeidsmarkedsanalyser og gode støttetjenester mot jobbsøkeren. Altså en jobbportal med egenskaper litt utover å bare kunne publisere en stram standardannonse i en søkeliste.

I dag eies jobbdirekte.no portalen av Jobbsys.no AS. Ønsker du å supplere jobbportal annonsering med smarte og kreative stillingskampanjer i digitale og sosiale medier, søkemotorer og fagkanaler - kontakt oss her.