Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Jobbsys.no AS samler inn og bruker informasjon om besøkende og brukere på våre nettsteder og i våre datasystemer. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn personopplysninger.

Jobbsys.no AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Kontaktperson personvernombud: Jan W. Elmenhorst-Larsen

HVA BLIR DINE OPPLYSNINGER BENYTTET TIL?

Som jobbsøker og bruker av tjenesten vil du få muligheten til å lagre og sende søknader, CV og annet relevant informasjon i tjenesten, hvor den arbeidsgiveren som eier stillingsannonsen har tilgang til å se de personlige opplysningene du har valgt å sende inn.

SAMTYKKE
Ved å gi ditt samtykke bekrefter du at Jobbsys.no AS har retten til å behandle, ta vare på og dele din personlige data med dem du gir tillatelse til. Du har også retten til å kunne trekke tilbake et gitt samtykke. Dersom du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke ta kontakt med Jobbsys.no AS.

EPOST-KOMMUNIKASJON
Ved å opprette en profil på Jobbsys.no/Jobbdirekte.no vil vi sende deg epost med passord og varsler knyttet til profilen din fra e-postadresser knyttet til Jobbsys.no/Jobbdirekte.no. Eksempel på mail kan være gjenopprette passord, oppdatering av brukervilkår, intervjuinnkalling og påminnelse ang. uferdige søknadsprosesser.

OPPDATERING AV BRUKSVILKÅRENE
Vi kan når som helst endre vilkårene. Vi vil i slike tilfeller informere tydelig om dette. Disse endringene må du godta før neste gang du kan ta i bruk tjenesten.

Den registrerte har rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

INFORMASJONSKAPSLER
Vi benytter informasjonskapsler på siden for å håndtere innlogging og generell forbedring av brukeropplevelse.

Tredjeparts informasjonskapsler som benyttes er fra «Google Analytics» og «comScore».
Vi benytter kun aggregert anonym bruksstatistikk på siden.


Tredjepartsaktører:


TRAFIKKANALYSE
For å registrere og analysere trafikk på våre nettsider bruker vi dag «Google Analytics» og «comScore». Disse systemene henter statistikk om nettsidebruken og er grunnlaget for å kunne gjøre nettsiden bedre og mer informativ.

«Google Analytics» - analyse av trafikk og bruksmønster i nettsiden.
Personvernerklæring «Google»: https://policies.google.com/privacy

«comScore» - forbruker- og reklameanalyse samt interaksjon mot «Kantar TNS».
Personvernerklæring «Kantar TNS»: https://www.tns-gallup.no/vare-paneler/medlemssider1/personvern/
Personvernerklæring «ComScore»: https://www.comscore.com/About-comScore/Privacy-Policy


IT DRIFT
«Cloud Master AS» - hovedleverandør av systemutviklings- og IT driftstjenester for Jobbsys.no AS.

I tillegg til hovedleverandør bruker Jobbsys.no AS typiske internasjonale IT skytjenester innen drift og datalagring (cloud computing). Jobbsys.no AS bruker bare store og solide underleverandører for alle sine tekniske driftstjenester og må av praktiske IT- og sikkerhetsgrunner kunne endre disse avtalene fortløpende, uten å måtte informere hver enkelt om slike driftsendringer.