FREDRIKSTAD KOMMUNE

Velkommen til Fredrikstad, en av Norges mest attraktive byer. En liten time fra Oslo, der Glomma renner ut i havet, finner du Fredrikstad. Med våre 85.000 innbyggere er vi landets åttende største by. Fredrikstad er i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og variert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt botilbud og et variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og/eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.
MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

Vikarer og sommervikarer til etat Friskliv og mestring, virksomhet Livsmestring Nord

Friskliv og mestring er en etat med ni virksomheter organisert under seksjon for Helse og velferd i Fredrikstad kommune. Virksomhetene yter tjenester til innbyggere med ulike kognitive- og eller fysiske funksjonsnedsettelser med blant annet mobile oppfølgingstjenester, bomestring/terapeutisk oppfølging i bemannede botiltak, og mestrings- og aktivitetstiltak.

I etat Friskliv og mestring jobber vi med utgangspunkt i den enkeltes ressurser, verdier, ønsker og mål. Vi er opptatt av hva som er viktig for den enkelte og at tiltak utvikles i nært samarbeid med tjenestemottakeren. Vi er opptatt av deres tilbakemeldinger, og tiltak evalueres systematisk. Tjenestene skal være effektive og virkningsfulle. De skal fremme mestringsevne og understøtte tjenestemottakers innsats for best mulig psykisk, fysisk, kognitiv og sosial funksjon. Formålet er mestring av egen bosituasjon, bedre psykisk- og fysisk helse, stimulere til aktivitet og- arbeid, og utvikling av gode nettverk for den enkelte.

Vi søker etter deg som ønsker å være vikar i virksomhet Livsmestring Nord. Virksomheten har åtte avdelinger som består av boenheter, dagtilbud og ett mestrings team fordelt på ulike plasser i Fredrikstad, vi yter tjenester til voksene personer med særlig fokus på målrettet miljøterapeutisk oppfølging og atferds regulerende tiltak.

 

Hovedoppgaver
Dine arbeidsoppgaver vil i tillegg til direkte miljøarbeid være:

  • Delta på ulike hverdagslige oppgaver og fritidsaktiviteter.
  • Hjelp til ulike behov i hverdagen.
  • Følge tjenestemottakers tiltaksplaner
  • Dokumentasjon
  • Være en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet.

 

Kvalifikasjonskrav

  • Over 18 år
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Personlig egnethet vektlegges.

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du har erfaring i arbeid med mennesker.
  • Sertifikat klasse B

 

Personlige egenskaper

  • Du viser omsorg og empati gjennom ditt arbeid.
  • Du utviser stor tålmodighet i jobben din, og kan handle raskt og målrettet om nødvendig.
  • Du reflekterer over egen væremåte og søker råd hos andre, samtidig som du deler av din kunnskap.
  • Du er raus mot de du omgir deg med og er god på relasjonsbygging.
  • Du ser mennesker i fra flere perspektiver, og viser god arbeidsmoral.

 

Vi tilbyr

  • En spennende arbeidshverdag med varierte og utfordrende oppgaver for faglig og personlig utvikling.
  • Vi har strukturerte arbeidshverdager med ulike aktiviteter og gjøremål.
  • God opplæring av dyktige kolleger
  • Kommunen har gode pensjons og forsikringsordninger i KLP.

 

Lønnsopplysninger
Avlønning etter Fredrikstad kommunes lønns- og stillingsregulativ på bakgrunn av kompetanse og ansiennitet.
Arbeidstakere tilsettes i Fredrikstad kommune etter gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler.

 

Politi / Tuberkulose attest
Politiattest ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.
Skjemaet "Tuberkulose- og MRSA-kontroll ved ansettelser og utenlandsreiser" skal fylles ut av alle personer som skal tiltre stilling innen helse- og omsorgstjenester.

 

Søknad sendes
Fredrikstad kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Gå inn på www.fredrikstad.kommune.no under stillingsannonser/kunngjøringer. Spørsmål om innlogging/søknadsprosess rettes til Birgitte Skau-Larsen tlf. 69306175.
Epost: bisl@fredrikstad.kommune.no Spørsmål vedrørende stillingen rettes til avdelingslederne.
Dersom du er intern søker, kan du gå inn på FREKIT, Enterprise personalia, velg fanen Hjem og trykk på ledige stillinger.

 

Offentlighet
Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Fredrikstad kommune vil varsle søkere som har bedt om unntak fra offentlighet, dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes (offentlighetsloven § 25). Det vil gå fram av den offentlige søkerlista hvor mange søkere det har vært til stillingen og hvilket kjønn de har.