CEWE Japan Photo

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge og kontor i Oslo og Århus, Danmark. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter!

Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

Jobber fra CEWE Japan Photo

Er du erfaren i regnskap og dyktig i SAP - da trenger vi deg på laget!
Regnskapsmedarbeider
Norge/ Oslo/ Oslo
Administrasjon, Personal og Økonomi -> Økonomi og regnskap -> Regnskap / Controlling
Administrasjon, Personal og Økonomi -> Økonomi og regnskap -> Økonomi / Finans
Utløpsdato: 9 apr 2023
CEWE Japan Photo Trondheim søker tilkallingsvikar
Butikkmedarbeider
Norge/ Trøndelag/ Trondheim
Salg, Media og Markedsføring -> Varehandel -> Detaljhandel/Butikksalg
Utløpsdato: 31 mar 2023

Japan Photo er stadig i utvikling. Vi åpner nye butikker, satser på nye markeder og starter spennende prosjekter. Dyktige medarbeidere er avgjørende for at vi skal fortsette å lykkes, og vi er derfor alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte mennesker. Dersom du kunne tenke deg å bli en del av Japan Photo-familien oppfordrer vi deg til å sende oss en søknad, selv om det ikke skulle være noen ledige stillinger.

Fortell oss hvorfor du vil jobbe i Japan Photo, om din kompetanse og hvilket fagfelt du ønsker å jobbe i.

Vi vil ta kontakt med deg dersom det skulle være en aktuell stilling ledig.