CEWE Japan Photo

Japan Photo er Skandinavias største fotokjede og landets ledene leverandøren av kamera- og fotoprodukter. Japan Photo er kjent for høy kvalitet,  konkurransedyktige priser og et stort utvalg av spennende produkter som digitalkameraer, objektiver, kikkerter, droner, 3d printere og flotte fotoprodukter som CEWE FOTOBØKER, bilder, fotolerret, takkekort, og mye mer.

Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og åpnet den første butikken i Norge sommeren 1990 i Oslo. Japan Photo har i dag 22 butikker og 16 nettbutikker i Norge, samt 7 butikker og 3 nettbutikker i Sverige. Kjedens hovedkontor er på Bjørndal i Oslo. Japan Photo er heleid av Europas største fotolaboratoriekjede, CeWe Color, med laboratorier og virksomhet i 24 forskjellige land.

Jobber fra CEWE Japan Photo

CEWE Japan Photo Sandvika søker julehjelp/tilkallingsvikar
Norge/ Viken/ Bærum
Salg, Media og Markedsføring -> Salg og markedsføring -> Salg
Salg, Media og Markedsføring -> Varehandel -> Detaljhandel/Butikksalg
Utløpsdato: 5 des 2021

Japan Photo er stadig i utvikling. Vi åpner nye butikker, satser på nye markeder og starter spennende prosjekter. Dyktige medarbeidere er avgjørende for at vi skal fortsette å lykkes, og vi er derfor alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte mennesker. Dersom du kunne tenke deg å bli en del av Japan Photo-familien oppfordrer vi deg til å sende oss en søknad, selv om det ikke skulle være noen ledige stillinger.

Fortell oss hvorfor du vil jobbe i Japan Photo, om din kompetanse og hvilket fagfelt du ønsker å jobbe i.

Vi vil ta kontakt med deg dersom det skulle være en aktuell stilling ledig.