Norautron AS

Norautron AS er et selskap i teknologikonsernet Embron Group AS og er komplett kontraktsprodusent av kundespesifisert elektronikk og elektromekaniske produkter. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor prototyping, industrialisering og serieproduksjon av mekanikk, kretskort og komplette produkter/ systemer. Norautron AS er sertifisert i henhold ISO-9001/14001 og AQAP 2110. Vi har ca 950 ansatte globalt, hvorav 270 i Norge, som arbeider i et miljø der det stilles store krav til nøyaktighet, kvalitet og leveringstid i alle ledd. Selskapet i Norge omsetter for over 1.000 MNOK. Norautron har datterselskaper i Kina, Sverige og Polen samt et kontor i USA.

For mer informasjon om Norautron, se vår web side: www.norautron.no

Vi søker flere ingeniører og teknikere!

Ordremengden øker og vi søker flere ansatte! 

Vi søker en lagspiller med analytisk tilnærming

Som process engineer får du en nøkkelrolle med å sikre produktkvaliteten i vår produksjon. En viktig del av jobben vil være å analysere data og iverksette forbedringstiltak basert på statistikk og hendelser.

Les mer om stillingen

 
Vil du jobbe som montør innenfor elektromekanisk produksjon?

Vi er nå på jakt etter flere dyktige montører, både deg med erfaring, du som er nyutdannet innen elektro/elektronikk/data eller deg med et genuint ønske om å lære.

Les mer om stillingen

 
Er du vår nye gruppeleder med sterkt engasjement og kommersielt driv?

Som gruppeleder får du ansvar for oppfølging og videreutvikling av en montasjeavdeling som utgjør et stort satsningsområde for bedriften. 

Les mer om stillingen

 
Vil du utvikle testløsninger for eksisterende og nye kunder?

Som test Development Engineer vil hovedoppgaven være å utvikle testløsninger for eksisterende og nye kunder. 

Les mer om stillingen

 
Er du vår nye testingeniør?

Vi søker etter en testingeniør med erfaring fra elektronikkbransjen. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker spennende arbeidsoppgaver i en profesjonell organisasjon!

Les mer om stillingen