Toyota Buskerud AS

Toyota Buskerud er en av distriktets største bilforhandlere og har fire avdelinger: Drammen, Lier Hokksund og Kongsberg.
Vi er 137 kundeorienterte medarbeidere som gjør sin beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2022 solgte vi over 2 200 biler, og omsatte for ca. 738 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon «Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder». Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2022 omsatte konsernet for ca. 5 100 millioner kroner og solgte over 15 000 biler, og har 907 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Er du god på service og kunne tenke deg å jobbe med Toyota?

Er du på jakt etter en spennende og utfordrende jobb sammen med dedikerte og dyktige kollegaer som ser frem til å ønske deg velkommen som ny medarbeider?

Hos oss blir du en del av et trivelig arbeidsmiljø preget av solid fagkompetanse og gode arbeidsforhold. Du vil få muligheten til å arbeide i et veletablert selskap med en lang historie og den velkjente merkevarer Toyota.

Vår visjon er å ha Norges mest fornøyde bilkunder, og derfor legger vi stor vekt på din personlige og faglige utvikling. Du vil få tilgang til videreutdanning fra Toyota samt tilgang på opplæringsplattform fra konsernet. Sammen med oss vil du være en del av et offensivt og fremtidsrettet miljø innen bilbransjen.

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. Som vår nye kunderådgiver blir du en del av avdeling Drammen som består av ca. 50 medarbeidere, mens hele ettermarkedet er 35 medarbeidere, består kunderådgiver-teamet av 10 dedikerte kunderådgivere som vil bli dine nærmeste kollegaer. 

Hvorfor bli en del av Toyota Drammen?

Vi legger stor vekt på et positivt arbeidsmiljø og et sterkt fellesskap. Hos oss får du ikke bare muligheten til å jobbe med et av verdens ledende bilmerker, men også sjansen til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Vi verdsetter hver enkelt medarbeider og tror på å skape et arbeidsmiljø som inspirerer til samarbeid, innovasjon og suksess.

 • Kontinuerlig forbedring: Vi legger stor vekt på kontinuerlig forbedring av prosesser og produkter. Dette gir medarbeiderne våre muligheten til å være involvert i utfordrende prosjekter og stadig forbedre sin kompetanse.
 • Respekt for mennesker: Hos oss vektlegger verdien av respekt for hver enkelt medarbeider. Dette bidrar til et positivt arbeidsmiljø og en bedriftskultur som oppmuntrer til samarbeid og deltakelse.
 • Jobbsikkerhet: Vi har en historie med stabilitet og jobbsikkerhet – vi er en del av et større konsern som Norges største Toyota og Lexus forhandler og har historie som strekker seg tilbake første import av Toyota til Norge.
 • Opplæring og utvikling: Vi investerer i opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Gjennom Toyotas opplæringsprogrammer og sertifiseringsløp for kunderådgivere, samt relevante kurs gjennom Videocation.
 • Bærekraft og samfunnsansvar: Toyota har vist engasjement for bærekraft og samfunnsansvar og sammen med konsernet setter vi bærekraft og mangfold på tapetet.

Toyota Drammen er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn.
Bli en del av Toyota Drammen, hvor dine ferdigheter blir verdsatt, og hvor vi sammen streber etter å levere den beste opplevelsen for våre kunder og medarbeidere.

Blant arbeidsoppgavene i stillingen er:

 • Håndtere booking av innkommende verkstedoppdrag og delebestillinger, og oppfølging av disse
 • Mottak av kunder i butikk, både ifb. innlevering og utlevering av bil til verkstedet, og betjening ved andre spørsmål eller ønsker
 • Bidra til styring av mekanikergruppe mht. god produksjon og god avvikling av dagens kundeordre
 • Bidra til et godt samarbeid på tvers av de ulike avdelingene samt bidra til et positivt arbeidsmiljø
 • Jobbe proaktivt mot kunder
 • Bidra til høy kundeopplevd kvalitet og sørge for at kunden opplever "det lille ekstra"

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som:

 • Har utpreget serviceinnstilling med gode holdninger
 • Positiv, pliktoppfyllende, redelig og ansvarsbevisst
 • God til å uttrykke deg og beherske norsk muntlig og skriftlig
 • Løsningsorientert, selvstendig, strukturert, nøyaktig og kvalitetsbevisst
 • God økonomisk forståelse
 • Liker å jobbe i et aktivt miljø preget av høyt tempo

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater.