Verisure AS

Bli en del av et team som beskytter familier og bedrifter hver dag.

Hver dag jobber teamet i Verisure med å beskytte mer enn 240 000 norske hjem og bedrifter. Vi er den ledende leverandøren av profesjonelt overvåket alarmsystem i Europa og integrerer produktutvikling, design, salg, installasjon og service med en profesjonell overvåkingsløsning. Vi er i kontinuerlig vekst og har spennende planer om utvide, endre og lede alarmbransjen inn i fremtiden.

Business Analyst

Verisure er en ledende, profesjonell leverandør av sikkerhetsløsninger som har mer enn 4 millioner kunder i 17 land over hele Europa og Latin-Amerika. Vår forretningsmodell integrerer produktutvikling, design og salg med installasjon, service og en 24/7 profesjonell overvåkingsløsning. 


Takket være et sterkt fokus på høy kvalitet er selskapets kunder blant de mest fornøyde og lojale i bransjen. Konsernet har vokst til å bli den nest største leverandøren av boligalarmer i verden og er i gjennomsnitt 3,5 ganger så stor som sin nærmeste konkurrent i de lokale markedene. Vårt utvalg av produkter inkluderer innbruddssikkerhet, vann- og brannsikkerhet, personlig sikkerhet og smarthussystemer.


I løpet av de siste årene har Verisure opplevd en eksepsjonell kundevekst med tosifret vekstrater hvert år takket være kontinuerlig drivkraft for innovasjon, et sofistikert Go To Market strategi og en forretningsmodell for ekspansjon til nye land. 


Verisure Norge er i dag et av Verisures største markeder med mer enn 600 ansatte og en robust kundeportefølje av fornøyde og lojale kunder. I løpet av de siste fire årene har selskapet sett en sterk vekst og gjør seg nå klar for neste fase av transformasjonen. Vi søker derfor nå etter en talentfull, innovativ og lidenskapelig forretningsanalytiker for å styrke vårt suksessrike team. Rollen vil rapportere til Head of Business Improvement.


Business Analyst
Rollens samarbeidspartnere vil bestå av et bredt spekter av interessenter på tvers av funksjoner og avdelinger. Det vil være en god mulighet for et sterkt talent til å utvikle seg videre i organisasjonen vår.

Vår suksess avhenger av våre medarbeidere, og vi investerer i dem hver eneste dag. Å jobbe i Verisure er å være en del av et bransjeledende selskap i verdensklasse, og du inspireres av vår sterke entreprenørånd.


Hovedansvarsområder
Hovedansvaret for stillingen er å designe og bygge forretnings-KPI'er som er relatert til prestasjonen og lønnsomheten av vår kundeportefølje i Norge. Denne personen kommer til å være eier av den kommersielle delen av vår kundeportefølje rapportering, som er sentral for å kunne forbedre vår kundeportefølje lønnsomhet.


Eksempler på daglige oppgaver

  • Segment analysere vår kundeportefølje for å forstå muligheter for prissetting
  • Analysere muligheter for churn reduksjon 
  • Måle og analysere vår kundeportefølje påvirkning av mersalgsaktiviteter 
  • Analysere segmenter i kundeporteføljen med mersalgsmuligheter

 

For at du skal lykkes i rollen ser vi for oss at du har

  • Relevant akademisk utdanning på universitetsnivå (bachelor eller master) med analytisk bakgrunn
  • 1-3 års erfaring innen rådgivning og forretningsutvikling, eller om du er den rette kandidaten kan du være aktuell om du kommer rett fra studie
  • Tidligere erfaringer fra abonnementsbaserte forretninger er en fordel
  • Pålitelighet - evne til å produsere arbeid av meget høy kvalitet til rett tid samt evne til å prioritere og håndtere flere oppgaver med stramme tidsfrister
  • Smidighet – i stand til å håndtere usikkerhet og tilpasse seg endringer med pragmatisme. Du vet hvordan du får ting gjort i krevende situasjoner
  • Du er en kollegial, ambisiøs, flekisbel og ernergisk bidragsyter
  • Du har et løsningsorientert tankesett
  • Avansert bruker i Excel og gjerne andre analyseverktøyer som Power Bi
  • Du kommuniserer godt på engelsk og norsk, og formidler dine analytiske funn på en spennende og nytenkende måte.

 

Har du spørsmål til stillingen eller ønsker å søke? 
Ta kontakt med Johan Nepper Sadolin,  Upsell Manager, på mail; johan.sadolin@verisure.com  eller mobil +47 482 94 104

Har du spørsmål rundt ansettelsesprosessen? 
Ta kontakt med Merete Davanger Holtet, HR Business Partner, mobil +47 970 24 888.

Søknader blir behandlet fortløpende – søknadsfrist 31. august 2023.
Vi ser frem til å høre fra deg!