Verisure AS

Bli en del av et team som beskytter familier og bedrifter hver dag.

Hver dag jobber teamet i Verisure med å beskytte mer enn 240 000 norske hjem og bedrifter. Vi er den ledende leverandøren av profesjonelt overvåket alarmsystem i Europa og integrerer produktutvikling, design, salg, installasjon og service med en profesjonell overvåkingsløsning. Vi er i kontinuerlig vekst og har spennende planer om utvide, endre og lede alarmbransjen inn i fremtiden.

Payroll Specialist

Hos oss i Verisure har du en unik mulighet til å jobbe med et omfattende spekter av oppgaver. Vi søker en lidenskapelig lønnsmedarbeider som er ivrig etter å dele sin ekspertise og vokse sammen med våre talentfulle og engasjerte medarbeidere i vårt Payroll & HR team. I løpet av 2024 bytter vi lønnsystem fra Visma lønn til SD Worx. Bli med på vår reise for å drive utviklingen fremover og styrke selskapet vårt. Med en sentral rolle i vår drift, tilbyr vi etablerte prosesser og moderne verktøy for å optimalisere støtten til våre ledere og team. Grip sjansen til å gjøre en forskjell i Verisure – der din innsats anerkjennes og verdsettes. 
 

 

 

I din rolle som Payroll Specialist dekker du ansvaret for Lønn "A-Å"!  
Dette gir en hverdag med ansvar for varierte oppgaver som:  


•    Vedlikehold av lønnsdata og lønnssystem (Visma Lønn), ( SD Worx), (Workday HR System)  
•    Reiseregninger, utlegg, provisjoner og timelister  (VIsma Net Expense) 
•    A-meldinger  
•    Avstemming av arbeidsgiveravgift og skattetrekk  
•    Sykefravær, refusjoner og dialog med NAV  
•    Oppfølging av ferie/fravær  
•    Personalforsikringer og pensjon 
•    Diverse forefallende oppgaver innen lønn og enklere regnskap 
  
 Foruten erfaring med lønnskjøring og tilhørende oppgaver, har du: 

  • Minimum 2 års erfaring med lønnsarbeid fra A til Å og god regnskapsforståelse.

  • Kjennskap til lønnsystemet SD Worx  

  • Erfaring med tariffavtaler  

  • Gode Excel kunnskaper 

  • Erfaring med opplæring av ledere og ansatte i personaladministrasjon og lønnsrelaterte problemstillinger (fravær, ferie, kostnadsrefusjoner mv.)  

  •     Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. 

 

Du vil være en del av et team på 7 personer hvorav 2 jobber med lønn. Denne rollen vil også ha HR relaterte oppgaver og et tett samarbeid med erfarne HR Business Partnere.  For å trives best i rollen, er det viktig at du holder deg oppdatert på enhver tid gjeldende lover og regler på lønn da du skal være rådgiver for våre ledere i forskjellige spørsmål relatert til lønn. Vi ser det som en fordel at du har erfaring med SD Worx og Workday da vi bruker det som vårt HR-system. Med positivitet og fleksibilitet mener vi at du vil være en god pådriver for prosessforbedring.  
 

Hvorfor velge Verisure?   

 

Markedsledende utviklingsmiljø: Bli en del av et dynamisk og voksende selskap som prioriterer innovasjon og banebrytende løsninger.  

Muligheter: Som Payroll Specialist vil du ha eksponering mot ledelsen i selskapet og deltar i prosjekter på tvers av avdelinger og landegrenser. 

Mangfold: Vi er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering. Det spiller ingen rolle hvem du er, elsker eller har en annen bakgrunn, vi oppfordrer sterkt kandidater med ulike bakgrunner og perspektiver til å søke. Vi ønsker å styrke vårt team gjennom mangfoldig kompetanse og kreativ tilnærming. 

Personalgoder: Vi tilbyr gratis tilgang til et moderne treningsstudio, ideelt for de som ønsker å holde seg aktive. I tillegg har du muligheten til å bli med i Verisure sitt bedriftsidrettslag, en flott måte å styrke samholdet på arbeidsplassen. Vår kantine byr på et variert utvalg av måltider, til glede for alle smaker. Vi verdsetter også din fremtidige trygghet høyt, noe som reflekteres i våre konkurransedyktige forsikrings- og pensjonsordninger. Ved å bli med i Verisure, blir du del av et miljø som bryr seg om deg! 

 

Stillingen rapporterer direkte til HR Direktør. For eventuelle spørsmål knyttet til stillingen kontakt Payroll Specialist Sølvi Nilsen Hagen, mobil 90565379.  Vi ser frem til å høre fra deg!  
  
Verisure AS er underlagt Lov om Vaktvirksomhet, og ansettelse krever tilfredsstillende vandel. Kontakt oss gjerne dersom du er usikker på hva dette betyr.  
  
Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju fortløpende, med sikte på snarest mulig tiltredelse.