Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad er en diakonal organisasjon.  Verdiene våre, medmenneskelighet, kvalitet, egenkraft og verdighet, kommer til uttrykk i ord, handling og gjennom høyt faglig nivå i tilbudene vi gir. I sentrum står det enkelte mennesket som gis mulighet til å utvikle egen styrke og øke sin livsmestring i samarbeid med ansatte i stiftelsens virksomheter.   

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad består av 11 virksomheter, hvorav 2 er heleide datterselskap. Vi har tilbud til småbarnsfamilier i en sårbar livssituasjon, bo- og lavterskeltilbud til rusmiddelavhengige, tilbud til volds- og incestutsatte, arbeidsrettede tiltak og videregående skoler med tilbud til elever som trenger tettere oppfølging i et mindre skolemiljø.    

Blå Kors Fredrikstad har ca. 200 ansatte, i tillegg er det ca. 200 tidgivere (frivillige) engasjert som er en viktig ressurs i våre tilbud.   

«Med hjerte, kunnskap og kraft skaper Blå Kors muligheter for mestring og mening».

VASKERIMEDARBEIDER

Blå Kors arbeid og inkludering, Fredrikstad

Blå Kors arbeid og inkludering er en arbeids- og inkluderingsbedrift som arrangerer arbeidsrettede tiltak i Fredrikstad og Sarpsborg på oppdrag fra NAV. Vi tilbyr tiltaket Arbeidsforberedende trening (AFT). Dette er et fleksibelt tilbud med varighet i inntil 12 måneder. Målgruppen er mennesker som som har vært utenfor arbeidsmarkedet i en lengre periode og hvor det er behov for å kartlegge deltakernes ressurser gjennom arbeidstrening i et tilrettelagt arbeidsmiljø. Målet med deltakelse i AFT er å styrke mulighetene for å komme ut i arbeid eller utdanning.

Arbeidstreningsarenaene har tilrettelagt arbeidsmiljø med mulighet for kartlegging, utprøving og utvikling av individuelle ferdigheter, mot en gradvis tilnærming til ordinært arbeidsliv. Det gis tett og systematisk oppfølging i samarbeid med jobbkonsulent. Arenaene kan legge til rette for yrkesfaglige løp og opplæring/utdanning.

VASKERIMEDARBEIDER TILKALLING / TIMEVIKAR

Blå Kors Arbeid og inkludering er godkjent lærebedrift innen fagene Salg og Service samt Renhold. Vi gir mulighet til å formalisere kompetanse ved å ta fagbrev som lærling, eller kompetansebevis som lærekandidat på våre arbeidstreningsarenaer, gjenbruksbutikken og vaskeriet.

Suverent Vaskeri

Vaskeriet ligger i underetasjen i Mosseveien 37 i Fredrikstad. Arbeidsveileder har ansvar for drift av vaskeriet og for tilrettelegging og opplæring av jobbsøkere i arbeidstrening. Arbeidsveileder og jobbkonsulent samarbeider i oppfølgingen av jobbsøker i henhold til den enkeltes jobbplan. Vaskeriet har både bedriftskunder og private kunder. Arbeidsoppgaver består av alt fra henting og utkjøring av varer, kundebehandling, vask, rens, stryke, rulle og brette klær og klargjøring til kunder.

Ønskede kvalifikasjonskrav:

  • Fagbrev som vaskerioperatør eller tilsvarende, relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
  • Gode kommunikasjonsevner i norsk muntlig og skriftlig 
  • God kunnskap i bruk av IT- baserte arbeidsverktøy 


Personlige egenskaper:

  • Du er motivert og faglig engasjert
  • Du er nøyaktig, ryddig og serviceinnstilt
  • Du er kvalitets- og ansvarsbevisst og setter kunden i fokus
  • Du trives med å jobbe både i team og selvstendig


Vi tilbyr:

  • En solid og verdibasert arbeidsgiver med fokus på kvalitet og egenkraft, en arbeidsgiver med god struktur og med en ubyråkratisk organisasjon
  • Engasjerte og faglig solide kolleger i et godt arbeidsmiljø
  • Lønn etter gjeldende tariffavtale


Søknadsfrist 5. mai 2024
.  Søknadene vil bli behandlet fortløpende.  

Søknad med CV sendes via Jobbdirekte sin hjemmeside. Ved eventuelt intervju ber vi om at det tas med originale vitnemål og attester samt opplysninger om referanser. Vi forutsetter at den som tilsettes kan identifisere seg med Blå Kors sitt verdigrunnlag.

For nærmere opplysninger kan du kontakte: Virksomhetsleder Atle Engsmyr atle.engsmyr@blaakors.no  Spørsmål om rekrutteringsprosessen kan sendes til HR-leder June Dahlman på e-post june.dahlman@blaakors.no    

Mer informasjon finnes på  

blaakors.no, facebook og instagram @Blå Kors Fredrikstad