Cornelius Sjømatrestaurant
FRA FJORD TIL BORD
Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket gjestene går ombord i båten ved Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap.
Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys.
Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.
CORNELIUS SJØMATRESTAURANT SØKER KOKK i mai og juni
Ønsker du å jobbe på Cornelius Sjømatrestaurant?
Vi leter etter flere kokker som ønsker å jobbe med oss i høysesong, april til september. Vår nye kokk har en genuin interesse for mat og er i tillegg et ordensmenneske som arbeider strukturert, samarbeider godt, og er sulten på gode råvarer av høyeste kvalitet.
Våre matretter er inspirert av dagens vær og sjømat i sesong. Maten er tilberedt med nyskapende matlagingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Hos oss er det råvarekvaliteten som står i fokus, og menyen endres daglig i takt med tilgangen på råvarer.
Vi ser nå etter kokker som kan jobbe hos oss i mai og juni. Ønsker du i tillegg å jobbe utover høsten er mulighetene store for det.
Personlige egenskaper vi ser etter:
- Fleksibel.
- En positiv holdning og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø.
- Trives i et hektisk og levende miljø.
- Gode samarbeidsevner.
Vi tilbyr:
- En unik arbeidsplass med gode kollegaer.
- Utfordrende arbeidsdager med en fantastisk sjøutsikt.
- Et godt og inkluderende arbeidsmiljø.
- Muligheter for personlig og faglig utvikling.
- Gode lønnsbetingelser.
Spørsmål om stillingen kan stilles til Salgs- og serviceleder Marianne Lidsheim per telefon 41 10 55 58 eller e-post marianne@cornelius-restaurant.no
Vi gleder oss og ser frem til å få ønske vår nye KOKK velkommen til Cornelius-familien!