Cornelius Sjømatrestaurant

Cornelius Sjømatrestaurant

FRA FJORD TIL BORD

Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket gjestene går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap.

Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys.

Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.

 

 

Cornelius Sjømatrestaurant søker faglært servitør

Vi er på jakt etter deg som gleder seg over å gi topp service og unike gjesteopplevelser. Er du vår nye servitør?

Vi har fokus på å være en inkluderende, god og trygg arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter for de ansatte. Man jobber både selvstendig, og som en del av et godt og sammensveiset team på tvers av de ulike avdelingene. Du vil få tildelt varierende vakter, både dag og kveld. Har du fagbrev og/eller sommelierutannelse er dette midt i blinken.

Vi ser etter deg som:

  • Er profesjonell og opptatt av å levere kvalitet i ditt arbeid.
  • Ønsker å yte topp service for våre gjester.
  • Ønsker varierte oppgaver på en restaurant i maritime omgivelser.

Personlige egenskaper vi ser etter:

  • Du har en positiv holdning og godt humør.
  • Du har gode samarbeidsevner og ønsker å lykkes som et team.

Vi tilbyr:

  • En spennende og variert arbeidshverdag i vakre omgivelser på Bjorøy utenfor Bergen.
  • Muligheten til å bli en del av et godt og inkluderende arbeidsmiljø.
  • Et internasjonalt miljø med mange fine og dyktige kolleger.

Oppstart etter avtale. Ta kontakt med Salgs- og serviceleder Marinne Lidsheim  for mer informasjon: marianne@cornelius-restaurant.no eller 41 10 55 58.