Nortura SA

Nortura er en av Norges største matprodusenter, og Gilde og Prior er to av våre mest kjente merkevarer. Vi er bondens selskap; et samvirke eid av over 17.000 norske bønder over hele landet. I Nortura jobber vi hver dag for matglede, helse og bærekraft og er stolte over å bidra til at det blomstrer i norsk matproduksjon. Vi omsetter årlig for om lag 24 milliarder kroner og skaper store verdier for Norge.

Nortura Steinkjer ligger i Steinkjer kommune og slakter og skjærer gris.

Sommervikarer slakting 2024

For å kunne avvikle ferie for våre ansatte søker Nortura Steinkjer motiverte og arbeidsvillige ferievikarer for sommeren 2024. Arbeidstiden er dagtid mandag til fredag.

Nortura Steinkjer vil ha behov for ferievikarer i slakteriområdet. Vi søker etter fleksible vikarer som kan inngå i rullering på slaktelinja for gris samt øvrige områder i avdelingen inkludert spiselige/uspiselige plussprodukter og hodeskjæring.

Arbeidsperioden vil være fra uke 26 til uke 32 for de fleste jobbene, men det kan være behov for vikarer uker før og etter denne perioden.
Opplæring vil bli gitt, og det kan være aktuelt og ta inn operatører tidligere for opplæring. Gi oss opplysning i søknaden om datoen du kan starte i jobb og vennligst oppgi hvilke uker du kan jobbe.
Det er viktig for Nortura at du kan jobbe hele ferieperioden. Søkere som kan jobbe hele perioden vil bli foretrukket.

Kvalifikasjoner:

  • ha "stå på vilje"
  • ha god fysikk og helse
  • ha fylt 18 år innen oppstart
  • arbeidsspråket i Nortura er norsk så du må beherske norsk godt

Hvis du kjenner deg igjen i Norturas verdier: Driftig - Skikkelig - Åpen så er du velkommen til å søke.

De som ansettes må gjennomgå og bestå konsernets e-læring for hygiene- og HMS-opplæring før oppstart. For mer informasjon om stilingen ta kontakt med avdelingsleder Veronica Ressem