Grafisk design

Design og budskap betyr mye. Vi lager markedets mest effektive stillingsannonser. Kreativt annonsedesign kombinert med et effektivt språk øker antallet jobbsøkere. Vi må designe annonsen slik at den treffer og engasjerer målgruppen. Hva motiveres og inspireres de av?  Vi må snakke kandidatens språk, forstå deres identitet og trykke på de rette knappene. Design virker. 

Spennende grafisk design, et målrettet budskap og en sterk merkevare er alltid hovedingrediensene i en vellykket kommunikasjonsstrategi ut mot arbeidsmarkedet.

Vi bistår med strategisk rådgivning og kreative designere for å skreddersy en offensiv og vellykket kampanje. Verktøyet er kreative kampanjer som treffer jobbmarkedet og som gir en tydelig og positiv arbeidsgiverprofil. Målet er å attrahere den beste kompetansen
og få de flinkeste talentene til å søke jobb hos deg.  En god grafisk profil skaper positive koplinger mellom din virksomhet og jobbsøkeren.     

Språket i annonseteksten kan skape positive merkevareeffekter i seg selv. En smart tekst kombinert med de riktige overskriftene og ordvalgene betyr mye for både leserens interesse og arbeidsgiverinntrykk. Her ligger det store muligheter for å skape positive profileffekter.

I tillegg vil en smart tekst ha stor effekt på annonsens tekniske søkemotor resultater (SEO effekter). Vi består med både tekstforfatting, korrektur og tekstanalyse (søkemotor optimalisert tekst). Vi er best på dette fagfeltet.

Klikk her for å se annonseeksempler i avis